Halaman

Translate

Sabtu, 2 Ogos 2014

Mentaliti sampah (2)

Salam aidilfitri sekali lagi..

Amacam raya? Best tak? Banyak ke duit habis..ha ha.Mesti mood raya tu tengah menebalkan? 


Baiklah jum tengok entri aku kali ini. Layan gambar dulu ok.



buka_minda,peluangtercipta,sampah_masyarakat
nampak tak??


kayu pengukur,alexa_the_best_yardstick,alexa_rank,alexa rank,how alexa indexing your blog
nampak tak?? Mana hilangnya??


ubat sakit mata,peluangtercip@blogspot.com,alexa_ranking,alexa_is_the_best_method,alexa_method,apa itu alexa,siapa alexa
Apa benda ni??


pondok merah,gadis_bogel_dalam_van,alexa_itu_apa,whois alexa,burit_merah,gadis_penang_bogel,melayu boleh
nampak tak??


Inilah mentaliti sampah. Aku pernah buat artikel berkenaan ini dulu, sebab tu tajuk entri ini pun ada huruf 2. Maknanya entri aku yang ke-dua la berkenaan isu ini. Entah kenapa mereka ini buat begini, tiada malukah? Nampak tak gambar diatas bagaimana halangan diletakkan dikawasan parking. Aku rasa kalau tiada halangan mesti semua dapat parking dengan mudah, bukannya tiap masa korang parking pun betul tak? Ada juga yang membina pondok parking sendiri tanpa rasa malu iskh..memang meluat dan menyakitkan mata jer tengok.

sakit hati nak buat apa?,apa itu alexa?,dimana nasha aziz tinggal,alexa_ranking,alexa,awek uitm main dengan pensyarah
Sampah sebenar





16 ulasan:

  1. gambar yang kedua tu memang membahayakan..tak pasal pasal ada yang jatuh dalam tu

    BalasPadam
  2. Memang merbahaya sebenarnya

    BalasPadam
  3. Agak mengotorkan. Tak sanggup den nak tinggal situ.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sifat masyarakat itu sendirilah yang jadi kotor

      Padam
  4. rayer taon nie best jugaklah, sebab aq dapat rayer rm60 hinggit.. Alhamdulillah, dah tua2xx camny dapat jugak duet rayer orang nak bagy.. haha........................... apa2xx pun selamat hari rayer kepada blog buka minda sekalian mohon maaf jika ada tersilap bicara, terlepas kata ataupun mengaipkan orang lain.. Sekian terima kasih.. :-)

    BalasPadam
  5. bab sampah ni memang xleh kata apa dah..huhuh..sorang saja xcukup untuk bersih satu komuniti ;-)

    BalasPadam
  6. Mentaliti sesetengah rakyat Malaysia masih di kelas ketiga.

    BalasPadam
  7. Sedih dan malu pun ada rasa. Semuanya bergantung kepada sikap. Keadaan ni pun akan menyusahkan orang lain.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Benda yg menyusahkan Memang akan sakitkan hati orang lain juga

      Padam
  8. haaaa...tang ni i memang lah tak suka bila masyarakat jadi seorang yang pengotor....tak tahu lah sama ada orang kita ke tidak kan...tak kisahlah orang kita ke tidak..,.tapi .. boleh tak betolkan mental tu sikit???

    btw,done to follow you..follow me back...haha...
    www.yayacendana.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kerana sudi komen

      Padam
    2. Terima kasih kerana sudi komen

      Padam
    3. Terima kasih kerana sudi komen

      Padam