Halaman

Translate

Sabtu, 14 Disember 2013

Garam diperbuat dari airmata

Garam dari airmata


garam dari airmata,salting tears
Inilah rupa garam airmata

Pernah tengok tak garam macam ni?

Kalau rasa masakan anda tak cukup sedih boleh cuba masukkan perasa sedih didalam masakkan anda.

Tak percaya? Sebuah syarikat Hoxton Street Monster Supplies di United Kingdom telah memasarkan produk garam berasaskan airmata ini.

Terdapat beberapa perisa atau jenis yang disediakan
-airmata dari kemarahan,gembira,semasa memotong bawang, semasa ketawa, semasa bersin dan airmata kedukaan.

Bunyi cam best jer kan…

Amacam percaya ke tidak?


Sebenarnya semua ini gimik jer ..cuba tengok takkanlah warna airmata lain-lain pulakkan? :)


-          Jumpa lagi

4 ulasan:

  1. hampir percaya jugak tadi...heee
    nampak namanya memang tarik orang nak tau...

    BalasPadam
  2. kalau betol pun, rasa geli je nk makan.. hahaha

    BalasPadam