Pages

Translate

Saturday, April 27, 2013

Jika diPAKSA keluar duit di mesin ATM




Mesin ATM


Maklumat ini aku dapat dalam FB, info menarik so aku share jer la..

Ok jom ngomel sket..sekarang ini dah masuk demam pilihanraya (PRU13 Malaysia), yelah dah makin hampir pun. Harap2 tiada perkara buruk berlaku dan semoga berjalan lancar. Demam Iron Man 3 pun ada jugak..hmm melalutla pulak..harapan aku walau berlainan politik, KAWAN TETAP KAWAN...boleh contohi gambar di bawah ini he he..inn sya allah selepas pilihanraya blog aku akan beroperasi dengan membekalkan pengisian maklumat yang lebih jitu dan mantap..ini adalah entri statik sehingga pilihanraya..yelah aku mohon cuti dengan korang semua...assalammualaikum...

atm kad

Best Friend Forever
Kawan tetap Kawan







9 comments:

  1. huuuu.. baru tahu.. thanks for the info...
    kelmarin, ada another member gaduh mulut pasal politik..
    lemas...
    kalau berlainan parti pun, takyah ler over sangatt... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. calon rilek jer penyokong pulak yang parah.. :)

      Delete
  2. Thanks for sharing, info yang berguna.

    ReplyDelete
  3. bagus info ni, memang tak ramai yang tau. siapa-siapa yang suka simpan no.pin dalam wallet, mungkin boleh terbalikkan juga.

    ReplyDelete