Halaman

Translate

Jumaat, 14 Disember 2012

Blogger Paling Santai 2012

Blogger Paling Santai 2012


Cik Leeza ni buat segmen , motif utama nak lebarkan sayap dalam dunia blog..ye aku support je..buat pembaca blog aku boleh baca blog beliau dengan klik je banner blogger paling santai 2012 kat atas.Ye sama2lah kita memeriahkan dunia blogging ni..

Dikesempatan ini aku mengalu-alukan kepada sesiapa yang ingin menulis artikel sekali sekala tapi tak ingin punya blog sebab tak ingin punya tanggungan untuk dipublish diblog aku ini. Terma dan syarat mesti patuhi contoh :TIADA isu sensitif, kisah gossip artis, politik dsbnya.. untuk maklumat lanjut boleh e-mail aku  : weschairs@gmail.com

p/s - yang aku ni bila pulak nak buat segmen ye? :)

10 ulasan:

  1. Bagus blog cik leeza itu..hehehe

    BalasPadam
  2. terima kasih..... terima kasih..
    kekal aktif k.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    BalasPadam
  4. hai , salam perkenalan..join contest yg sama..jemputlah singgah..

    http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    BalasPadam
  5. salam dgn rendah diri
    slam terjah dan follow
    dri segmen sme

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    BalasPadam
  6. dari segmen yang sama , jom singgah blog ;)
    http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    BalasPadam
  7. salam.. ecah datang dari segmen yg sama.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    BalasPadam
  8. Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    BalasPadam
  9. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

    BalasPadam