Halaman

Translate

Khamis, 9 Julai 2015

Selamat hari raya 2015- maafkan daku

Skandal 1mdb,1mdb,raya 2015, raya, puasa
Assalamualaikum buat pengunjung semua.

Raya pun dah dekat ni.. Selalunya setiap tahun aku mesti ada entri pantun.. Cuma tahun ni jem pulak idea aku ha ha..

Apapun di kesempatan ini aku memohon maaf atas segala salah dan silap mungkin ada yang terasa hati dengan tulisan aku sebelum ini (jika ada).

Maaf juga sebab tiada kisah 1mdb, tiada kisah kerat 8, kisah Tun Mahathir dan sebagainya.. Aku pun baca link dalam facebook jer. Banyak yang copy n paste sahaja, ada juga bila bukak link sahaja asyik keluar iklan wassup dah expired la dan entah apa apa lagi.. Memang aku menyampah kalau jumpa blog macam ni. Nak buat duit tapi menyakitkan hati orang.

Okla selamat berpuasa diucapkan dan selamat menyambut hari raya yang bakal tiba..
#selamathariraya #aidilfitri #1mdb

6 ulasan: