Halaman

Translate

Selasa, 17 Mac 2015

Mee Kuah Tulang, Bukit Minyak

Mee Sup Tulang

Gambar ni jadi viral dikalangan rakan-rakan facebook aku.
Meme sedap..ha ha ha. Tiga kali juga aku cari tempat ni. Astaka Dataran Bukit Minyak ini terdapat macam-macam kedai makanan. Western Food, Tom Yam, Mee udang, Mee Ketam dan macam-macam lagi lah. Siapa-siapa yang kebetulan lalu bolehlah singgah yer.

gearbox

mee kuah

bukit minyak,aeon big,sup tulang, mee paling sedap

Crab me,crab, mee ketam best

Signboard Gerai Sebelah


Lokasi : Bersebelahan Aeon Big Bukit Minyak, Pulau Pinang


12 ulasan:

  1. pergh! gearbox memang sedap oo. teringin nak makan lagi..

    BalasPadam
  2. Di bukit minyak yer...nak kena gi cari ni...nmpk sempoi giler!!

    BalasPadam
  3. Sup gearbox..blom penah rasa..mcm sedap je..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan macam, memang sedap

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Sedapnya makanan. Kena masukkan dalam list kedai makan yang wajib dilawati :-)

    BalasPadam
  5. walawei gear box power nih!

    BalasPadam
  6. Gear Box dia kalau sedut tu...phew pasti sedap

    BalasPadam