Halaman

Translate

Sabtu, 31 Januari 2015

Alexa ranking : hatiku jatuh merundum!!

Boxing glove

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia..

Entah kenapa permulaan tahun 2015 macam tak berapa best pulak. Ranking dah jadi 5juta plus plus... Tertanya tanya jugak la minah Alexa ni marah kat aku ker? Adakah sebab entri awal tahun hari tu bila aku kata akan sibuk sikit, terus ranking merundum? Pelik la juga...

Perlukah aku survey tips cara menaikkan ranking Alexa? Mungkin juga Alexa nak aku  post entri sekerap mungkin tetapi memang susah la.. Nama pun part-time blogger so kena buat cara part-time la kan. Kalau susah sangat nanti aku pi jumpa Alexa tu sendiri tanya apa masalah dia dengan aku.. settle..

Apa yang aku plan masa awal tahun tempohari banyak yang dah tercapai. Tanah, rumah banyak yang dah settle.. Alhamdullilah!!

Pesan aku,  kuatkan usaha takala umur masih muda.. Entri aku ini hanyala omongan ringan sahaja.. Tetapi betul hatiku merundum bila tengok ranking blog aku sendiri..

Sehingga berjumpa lagi....

8 ulasan:

  1. alexa sekarang aku dah tak pk sangat dah. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok bro.. Biar dia cari kita pulak

      Padam
    2. Ok bro.. Biar dia cari kita pulak

      Padam
  2. puteri tak nak pandang dah alexa tu...sentap dah dengan dia...hahaha :D

    BalasPadam
  3. Selamat berusaha lagi. Chaiyok! hehe

    BalasPadam