Halaman

Translate

Sabtu, 11 Oktober 2014

Dua belas CPUV dari Nuffnang

Nuffnang logo
Dua belas CPUV dari Nuffnang? Dasyat tak bunyinya? Bukannya aku nak bangga ke apa sebab income aku ciput ja pun dan dua tiga minggu ni banyak blogger bercerita tentang CPUV yang tiba - tiba banyak diberi. Memang ada terbaca rumors kenapa tiba - tiba pihak Nuffnang bermurah hati ni.. biarlah aku malas nak terlibat dengan sebarang spekulasi.
Aku rasa tak payahla aku nak print screenkan akaun Nuffnang aku. Percaya je ok. Tujuan aku menulis pasal benda ni sebab aku ketandusan idea sebenarnya. Walaupun ada dua artikel yang aku dah siap karang tapi aku tak rasa nak post lagi. Tunggu masa yang sesuai sikit baru boleh post nanti.

Disebabkan CPUV ni aku terpaksa fikirkan artikel apa aku nak letak..maka inilah hasilnya..Kalau rajin tolong klik iklan yang ada dalam blog ini yer he he.
Cuaca pun jurubu eh jerebu sekarang ni so kurangkan aktiviti luar yang tidak perlu. Minum air kosong yang dimasak banyak sikit. Idea pun payah nak nampak time - time jerebu ni. Harap harap menjelma dua tiga hari nanti.

Terima kasih kerana membaca entri ini..

Jumpa lagi


P/s : partimer je



Posted via Blogaway

13 ulasan:

  1. Tahniah, 12 tu. semoga bertambah rezeki selepas ni. hehe

    BalasPadam
  2. Tahniah yer... Memang banyak sampai 12 CPUV tu ^_^

    BalasPadam
  3. congrates...blogwalking sni..dah siap add!

    BalasPadam
  4. tahniah...bulan ni nuffnang memang bermurah hati bagi cpuv berderet deret :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak pun kalu macam donut pun tak sempoi juga kan puteri :)

      Padam
  5. Alhamdulillah..Tahniah Weechair...12...meriah tu..Nway ada spekulasi ya...he..he. tak apalah janji ada yang masukkan...Nuffnang ni tak selalu murah hati pun kan..so kalau dapat tu kira rezekilah...

    BalasPadam
  6. Btl tue..Cpuv yg farah dpt pun byk jugak.. tp ada beberapa yg mandul...nuffnang nie saja nk sedap kan hati jer kot..hahaha...=D

    BalasPadam