Halaman

Translate

Rabu, 1 Januari 2014

Bloglist PuteriKasih.com2014


Bloglist PuteriKasih.com2014



Selamat datang 2014..

Tahun 2013 telah berlalu dan meninggalkan seribu kenangan pahit dan manis. Melihat banner kat atas tu pun pasti dah boleh agakkan?Memang aku suka singgah merehatkan minda di Puterikasih.com ni. Okla kali ini nak join segmen Bloglist Puteri Kasih ini pulak.Kalau ikut syarat-syaratnya simple jer letak banner dan lengkapkan ayat. Banner dah letak; jum lengkapkan ayat..

Saya ingin tersenarai dalam bloglist puterikasih.com2014 kerana saya suka jika cik Puteri merajinkan diri singgah diblog saya selalu he he..sekurang-kurangnya mengeratkan silaturahim diantara blogger dan dapat juga menumpang populariti blog Puterikasih.com(bodek nampak :)).Apapun selamat maju jaya jugalah buat Puterikasih.com, bersama-samalah kita memeriahkan dunia blogger.


:)


-bukaminda-

9 ulasan:

  1. yeayy...terima kasih sudi memeriahkan bloglist puteri. Eh eh nak tumpang populariti ke? Puteri Kasih lom cukup popular lagi kot..takde siapa kenal...kekeke.

    BalasPadam
  2. Salam, is datang dari segmen yang sama, good luck for you dan selamat bersegmen. :)

    http://iskandarx.com/bloglist-puterikasih-com-2014/

    BalasPadam
  3. ziarah smbil derma2 sikit kat sini :) dari segmen bloglist puteri kasih ;)

    BalasPadam