Halaman

Translate

Ahad, 5 Ogos 2012

Bloglist Santai Leeza Ogos


Jom Masuk Bloglist OGOS Santai Leeza





Buka Minda



Sapa-sapa yang nak blogwalking ke nak berkenalan ke bolehla berkunjung ke Santai Leeza..he he rasa janggal pulak apa yang aku buat ni tapi xpala tolong menolongkan?

Dikesempatan ini juga aku mengambil peluang mengucapkan terima kasih pada Pari-Pari Putih, Kesuma Angsana, Azlan Z,Kyle Kesha,Ajax85, Bitt (doubleIS),Krupkraps,Kyra,Farah nabila, Googlefan,Faiz Roslay,Faridah Md Noor,Alieza Dayasari,Shazmawani Razali,Cik Myra, Roha, Encourage One Another dan semua pembaca blog aku ini..

Jenuh jugak nak taip nama sorang2 dan nak paste link, mujur x ramai follower kalau x kematu la jejari aku ni he he he..

Ngomel sket.
Aku cuma guna template standard jer untuk menulis blog, tetapi dah mengalami pengubahsuaian berulang-ulang kali. Kadang2 aku rasa rindu pada daun2 yang berguguran yang aku letak dulu yelah terhibur gak rasanya. Dalam explorasi aku ni, banyak jugak blog yang bersifat informatif seperti aku namun karya aku tetap tersendiri (puji diri la pulak). Dengan galakan yang aku terima, harapan agar aku tak kering idea untuk berblogging.Kepada umat Islam seantero dunia.. Selamat Berpuasa..

4 ulasan: