Halaman

Translate

Selasa, 25 Disember 2012

iPhone 5 gadget impian

iPhone 5 Gadjet Impian

Bila aku buka e-mail ternampak satu tajuk iPhone 5 gadget impian ni dari Denaihati.com . Bila baca2 wah menarik tawaran yang ditawarkan; iaitu iPhone 5 sebagai ganjaran.So aku pun buat keputusan untuk joinlah ini contest he he.

Baik benar Denaihati.com ini nak bagi iPhone 5, sebelum ini pun macam2 ganjaran jugak yang aku baca (tapi aku x join just baca). Ok jum baca karya khas aku istimewa untuk promosi Denaihati.com.

iPhone5 gadget impian
iPhone 5 Gadget Impian




Kalau ikut komen Denaihati.com  iPhone5 dari Singapura adalah lebih baik dari Hong Kong (dari segi connection line 3G dan 4G). Dari segi  lain yang berbeza adalah tempat slot Nano SIM kad iphone 5 yang berbeza dengan iPhone 4S; klik sini untuk gambaran lebih lanjut. Khabarnya akan tiba tak lama lagi di Malaysia (walaupun rumours bulan Oktober kemunculannya! dah tiba rasanya ni..)


iphone5
Ciri-ciri rekabentuk (berat) iPhone 5 berbanding iPhone 4S
sumber : Mashable.com

Versi 4S pun aku dah kagum apatah lagi versi yang dikatakan lagi bagus ini (iPhone5).

Dibawah ialah perbandingan dengan smartphone yang lain:

iPhone 5 gadget impian

ciri2 lain klik sini 

iPhone 5 v/s Samsung S3 
 Lihat video 

Video professional ini bukan niat nak menjatuhkan sesiapa okay. Pada pengguna S3 jangan kecil hati pulak kerana setiap smartphone ada kelebihan masing-masing.

iPhone5 gadget impian



"Minat aku yang utama tentang iPhone 5 ini adalah dari segi rekabentuk dan penyambungan internetnya yang pantas lagi stabil, ini faktor utama yang aku tekankan untuk smartphone idaman, iPhone 5".

Maklumat lengkap dan info2 menarik sila layari website dibawah :

http://denaihati.com/iphone-5-gadget-impian
http://denaihati.com/iphone-5-dah-sampai-malaysia
http://denaihati.com/iphone-5-dilancarkan

Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.comStudioAksara.comAbangEnsem.com,AriffShah.comEizil.comSweetkurma.comAzri.my,Serverfreak.com dan Denai.my
iPhone 5 gadget impian


- Selamat membaca ..

Support my impian by clicking G+1 below !!

63 ulasan:

  1. good luck ye, dari segmen yang sama ;)

    BalasPadam
  2. Guna software baru tang komen..tadi delete balik pakai yang asal balik so komen bro denaihati telah ter auto delete..harap maklum

    BalasPadam
  3. nipis dan simple itu keistimewaannya plus stabil

    BalasPadam
  4. ramai gak yang masuk contest ni....

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la.. hebat2 belaka... yang n agak simple jer kan..

      Padam
  5. good luck untuk semua yang join :)

    BalasPadam
  6. Salam kenal..semoga berjaya..saya pun turut serta
    http://www.akmaomar.com/

    BalasPadam
  7. hmmm.. siapa tak impikan ip5. yeah... awesome.
    btw, i nak ucapkan thz so much sbb lepak2 kat santaileeza.
    peace.. thx u.

    BalasPadam
  8. gud luck dari blog "selamat tinggal dunia"....

    iPhone 5 Gadget Impian

    BalasPadam
  9. Greetings! Very useful advice within this article! It is the little changes that produce the largest changes.
    Many thanks for sharing!
    Here is my page the 12 major greek gods and goddesses

    BalasPadam
  10. Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

    BalasPadam
  11. Good luck! done with g+, mari membantu!

    BalasPadam
  12. Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    BalasPadam
  13. Singgah kembali dgn misi kedua
    ehhhh terklik pulak G+ :)

    jgn lupa jugak klik G+

    Http://www.anakulucheka.com/

    BalasPadam
  14. goodluck!!

    +1 ke 6 dari saya..harap dapat support entri saya juga dengan klik +1 ;)

    BalasPadam
  15. Dah klik G+, good luck ye :)

    MJ turut serta dalam contest ni, harap sudi la klik jugak :D

    BalasPadam
  16. Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya.

    BalasPadam
  17. Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..

    BalasPadam
  18. saya dah g+...
    support saya jugak k...

    BalasPadam
  19. Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..
    http://amirulhakim1996.blogspot.com/2012/11/iPhone-5-gadget-impian.html

    BalasPadam
  20. dah support jgk..gudluck ye..

    http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    BalasPadam
  21. semoga berjaya

    sudah tambah +1 sebagai sokongan

    sudi kiranya bertandang dan bertukar g +1 di <a href="http://pipoq.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian-denaihati.html><b>SINI</b></a>

    BalasPadam
  22. ok. sudah vote. semoga menang!

    BalasPadam
  23. Malaysia Boleh !
    g+1 untuk kamu ya.
    harap sudi membalasnya juga ya :D
    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
  24. Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ ke 19 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

    BalasPadam
  25. salam , dah tekan ke 22 .. selamat berjaya .. kalau rajin meh klik butang g+ pb lak ..

    BalasPadam
  26. Good Luck, hope dapat klik kembali.

    http://aziewan.com/

    BalasPadam
  27. assalam :)
    puangojes da vote blog kamu pagi ni.
    harap dapat undi puan gojes sama.

    dan untuk info, kat url link ni, ada senarai yg kita pernah bagi klik button G+1 untuk 85 segmenmate :) kot2 terlepas pandang nak bantu klik kan. ;)

    http://azmanishak.com/gadget-impian-google-plus-one/

    BalasPadam
  28. Semoga sukses dan berjaya sahabat...
    Memberikan sokongan dengan G+1 diberikan sahabat

    BalasPadam
  29. salam, baru selesai vote blog ni utk tugasan ke 3
    jgn lupa kita sama yek

    http://www.anakulucheka.com/

    BalasPadam
  30. salam. good luck. satu klik G+1 daripada saya. kalau tak keberatan silalah klik G+1 entri blog saya pula ye. kalau dah, terima kasih diucapkan :)

    http://blog.amirez.com/iphone-5-gadget-impian/

    BalasPadam
  31. Hi tq sudi vote kt, Nanti kt vote & kt dah G+... Good Luck.. :)

    BalasPadam
  32. goodluck...G+ ke 34 dari saya

    BalasPadam
  33. salam ziarah kembali...

    selamat berjaya ye.. sy dah klik g+1 utk anda dan semua peserta juga..

    vote menyusul kemudian :)

    BalasPadam
  34. ok ...dah kemblikan vote G+1 dari saya

    BalasPadam
  35. sudh vote & G+1 skli .. all da best!

    BalasPadam
  36. Salam..
    semoga berjaya Bro..
    siapa yang menang pun
    saya tumpang gembira :)

    BalasPadam
  37. goodluck bro..

    dah +1..sori lambat buat kunjung balas

    BalasPadam
  38. gd luck..mcm nak miliki je..

    BalasPadam
  39. dah beri undi tuk bro...thxs bro

    BalasPadam
  40. datang dan beri google plus yang ke 44

    BalasPadam
  41. Satu lagi tambahan G+ dari saya untuk post entry nie....

    BalasPadam
  42. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Hanya mereka yang berani gagal dapat meraih keberhasilan
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    BalasPadam
  43. Best n3..
    All d best n gd luck.. lama dah undi
    G+1 kat blog ini..

    BalasPadam
  44. Semoga berjaya buat anda......dan selamat tahun baru 2013.

    BalasPadam
  45. ...nak letak semula komen yg dah ter auto delete yer.
    Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    BalasPadam